Du kan se utvalget i butikken nedenfor og evt. gå videre til nettbutikken å velge den konkrete varen du er ute etter. Mange ganger så er det slik med trykkmateriell at du må lage filer og layout før du bestiller noe. Ta kontakt med oss på kundeservice@onett.no om du har spørsmål og for å avklare om du har rett filtype. Foretrukket er PDF, men vi tar også ID, PS, Quark, tif, jpeg og eps. Har du bestilt trykksakene dine et annet sted tidligere? Be om å få filene dine derfra eller hør med oss om å lage. Mer informasjon om layout finner du her

På ONett.no og siden du er på nå, verkstedmanual.no vil du sannsynligvis få noe av Norges rimeligste profileringsvarer.

Kjøp Nå

 

Visittkort

Visittkort er noe av det aller viktigste markedsføringsmateriellet du kan ha på deg.
Visittkort bør være fast inventar i lommeboken din eller den mappen du har under armen når du er ute av huset.
Selv når du har fri, bør du ha visittkort på deg. Hvem vet, kanskje treffer du på en som du enten kan hjelpe, eller som kan hjelpe deg – personlig eller jobbmessig.

Kjøp her

 

Konvolutter

Når du sender ut konvolutter til kundene dine er det viktig at de husker ditt navn, logo og ev. slagord.
Derfor er det en god idé å ha et stort lager av de konvoluttene du ofte sender ut.

Hva skal du overveie?
• Hvilken størrelse skal konvoluttene ha? (M65, M5, C5 eller C4)
• Hvilken lukking skal konvoluttene ha?
• Skal de ha vindu eller ikke?
• Skal det være trykk på klaffen?

Kjøp her

 

Klistremerker

Ønsker du å gjøre budskapet ditt synlig i gatebildet? Våre klistremerker er kanskje den gatereklamen eller utsmykking av butikkvinduet du trenger for å skille deg ut i forhold til mengden

Hva kan klistremerkene brukes til?
Vi har to typer klistremerker som kan brukes både ute og inne. Ditt valg er avhengig av hva de skal brukes til og under hvilke forhold.
Tenk derfor over formålet med klistremerkene dine. Skal de brukes til gatereklame eller emballasje,
hvor de ikke skal sitte på samme sted i lengre tid, eller skal de kunne sitte lenge og i all slags vær?

Kjøp nå

 

Brev/printer/faktura papir

En virksomhets brevpapir, designet med firmaets logo eller slogan, er et viktig profileringsverktøy.
Sammen med annet materiell som kulepenner, visittkort m.m., bidrar det til å minne medarbeidere og kunder om hvem virksomheten er og hva de står for.
Uavhengig av om du sender ut et tilbud, en faktura eller noe helt annet til kundene dine, er det viktig at du har tenkt over hvordan du ønsker at de skal oppfatte deg og virksomheten din.

Kjøp nå

 

Banner

Uansett om din banner skal brukes på byggeplassen, scenen, til russefeiring eller messestanden, har vi den riktige løsningen.
Bannere brukes overalt og til veldig forskjellige formål. Derfor er det også svært individuelt hvilke krav man har til størrelse og utforming.
Det viktigste er likevel at det budskapet kundene skal bli oppmerksomme på, blir presentert på best mulige måte.
I den forbindelse er det også viktig at banneret er laget av riktig materiale, slik at det eksempelvis kan motstå vær og vind.

Kjøp her

 

Postkort

Postkort i riktig størrelse kan enkelt og raskt overbringe et budskap til kunden, og som vedkommende kan sende videre til venner, familie eller kolleger.

Postkort kan også brukes til å promotere en bestemt begivenhet, et nytt produkt eller evt. brukes som julekort til kundene dine.

Kjøp nå

 

Krus

Genial og billig markedsføring feks. som gave til kollegaene eller til firmaets kunder.
Et krus med trykk kan være en genial og billig gave til f.eks. kunder eller ansatte.
Hvem vil ikke gjerne drikke kaffe av et krus som er spesiallaget?
Kjenner de til og liker virksomheten din, vil de bruke kruset og glede seg over det hver dag.

Kjøp nå

 

Hefter/prospekt

Hefter kan brukes til mange forskjellige formål.
De kan brukes til produktkataloger, brosjyrer, manualer, kirkeblader m.m. Det er nesten bare fantasien som setter grenser.
Et hefte består minimum av 8 sider og maksimum 80 sider.

Velg papir til formålet:
Til hefter tilbyr vi tre forskjellige papirtyper som alle er miljøriktig merket med Svanemerket, som sikrer deg at vi passer så godt på miljøet som mulig.

Kjøp her

 

Skriveblokker

Alle virksomheter trenger notatblokker – og hvis de skal være tilpasset virksomhetens profil bør de ha virksomhetens logo, slogan eller noe helt annet som både medarbeidere og kunder enten allerede forbinder med, eller helst skal forbinde med, virksomheten din fremover.
Akkurat som med så mye annet trykket materiell som brukes internt i virksomheter, føler medarbeiderne en større tilknytning til virksomheten hvis materiellet de bruker i hverdagen har en tilknytning til virksomheten og dens profil.
Dessuten kan gratisblokker til kunder, samarbeidspartnerne osv. være en god måte å spre sitt budskap på, uten at kunden føler seg tvunget eller utnyttet.
De fleste mennesker elsker gratisprodukter, uavhengig av om det er kulepenner, blokker, iPad-holdere eller noe helt annet, og dette representerer gode muligheter for å promotere merkenavnet ditt og plante det i kundenes bevissthet.

Mer info

 

Flyerses

Flygeblad, eller løsblad som de også kalles, er et enkelt stykke papir med trykk på enten den ene eller begge sider.
Dessuten defineres et flyveblad også ved at det ikke er foldet. Det er dermed ikke det samme som en folder, en brosjyre eller annet, fordi disse trykksaktypene nettopp er foldet / brettet.
Flyvebladet er bare beslektet med disse trykksakproduktene.

Løsblad er oftest det beste alternativet dersom man har et enkelt budskap som skal distribueres raskt – for eksempel på en messe.
Der får alle deltakerne store mengder med informasjon som skal fordøyes på kort tid. Dersom de finner deg, virksomheten din og budskapet ditt spennende, vil de lete gjennom all informasjonen de fikk på messen for å finne frem til det igjen. I den forbindelse er det spesielt viktig at budskapet ditt er like enkelt å forstå som det du overleverte på messen.

Trenger du flyveblad som er større enn A2-format, bør du overveie å bestille trykk av plakater i stedet.

Kjøp nå

 

Plakater

Printede eller trykte plakater kan brukes til all verdens formål. Vi tilbyr plakater i størrelser helt fra A3 til miniboards i kraftig 170 g silkepapir. Plakater viser budskapet ditt i større format. Akkurat som med mye annen markedsføring, er det en fordel å fokusere på et enkelt budskap som er lett å huske for kunden

Kjøp her

 

Foldere

Foldere er en billig og rask måte å spre budskapet ditt på.

Hvilke formål?
– Er du en nystartet virksomhet som gjerne vil gjøre nærområdet oppmerksom på din tilstedeværelse i bybildet?
Her kan foldere være spesielt effektive til raskt og enkelt fortelle folk om din tilstedeværelse.

– Foldere kan også være smarte å ha med på messer, slik at folk kan få et raskt innblikk i hvem du er når de har kommet hjem.
– Foldere kan også stå i resepsjonen i virksomheten din, slik at kunder kan ta dem med under armen på vei ut av døren,
eller mens de står og venter på at et møte skal begynne.

Kjøp her

 

Etiketter i kasser

Klistremerker på ark i etikettesker gjør det enkelt å sette etiketter på produktene dine.
Hver eske inneholder 200 A4-ark med etiketter på. Jo mindre klistremerker du velger, desto flere kan det være på arket og desto flere klistremerker får du i en etiketteske.
Selve motivet kan gjerne være forskjellig på de 200 arkene, slik at du f.eks. lager 50 ark av hver type.
Men alle motivene på ett ark må være like. Du kan velge mellom flere forskjellige designtyper på etikettene, men velger du transparente etiketter er det kun 25 ark i en eske.

Kjøp nå

 

Beacflagg

Beachflagg med ditt trykk bringer budskapet ditt ned i kundenes øynehøyde, både ute og inne. I motsetning til vanlige flagg som henges opp i flaggstangen, står beachflagg nede på bakken hvor kunden kan komme tett på budskapet.

Flaggene er robuste og tåler vind – og budskapet er enkelt å skifte ut hvis det f.eks. skal kjøres en ny kampanje.
Du kan sette dem foran virksomheten din, og på den måten fange interessen fra alle bilistene som kjører forbi virksomheten din hver dag.
Bare sørg for at ha et viktig, men lettfattelig budskap om din forretning, eller bruk dem til å reklamere for en kampanje som kun kjøres i en kort periode.