Profilering og trykk til din bedrift

Leverandør av profilering og trykk til din bedrift. Du kan se utvalget i butikken nedenfor og gå videre til nettbutikken for å finne priser på trykking. Du må ha eller lage filer og layout før du bestiller noe. Ta kontakt med oss på kundeservice@onett.no om du har spørsmål og for å avklare om du har rett filtype. 

Foretrukket er PDF, men vi tar også ID, PS, Quark, tif, jpeg og eps. Har du bestilt trykksakene dine et annet sted tidligere? Be om å få filene dine derfra eller hør med oss om å lage.

TRYKKSAKER:

Her finner du ulike former for trykksaker til din bedrift. Dette kan være skilt på verksteddøren din, visittkort, krus, hefter og foldere du kan presentere produktet/bedriften din på.

Profilering og trykk til din bedrift

 Du kan se utvalget i butikken nedenfor og gå videre til nettbutikken for å finne priser på trykking. Du må ha eller lage filer og layout før du bestiller noe.

Ta kontakt med oss på kundeservice@onett.no om du har spørsmål og for å avklare om du har rett filtype. 

Foretrukket er PDF, men vi tar også ID, PS, Quark, tif, jpeg og eps. Har du bestilt trykksakene dine et annet sted tidligere? Be om å få filene dine derfra eller hør med oss om å lage.

Visitkort

Visittkort er noe av det aller viktigste markedsføringsmateriellet du kan ha på deg.

Postkort

Postkort i riktig størrelse kan enkelt og raskt overbringe et budskap til kunden, og som vedkommende kan sende videre til venner, familie eller kolleger.

Postkort kan også brukes til å promotere en bestemt begivenhet, et nytt produkt eller evt. brukes som julekort til kundene dine.

Konvoutter

Når du sender ut konvolutter til kundene dine er det viktig at de husker ditt navn, logo og ev. slagord. Derfor er det en god idé å ha et stort lager av de konvoluttene du ofte sender ut.

Krus

Et krus med trykk kan være en genial og billig gave til f.eks. kunder eller ansatte.

Foldere

Foldere er en billig og rask måte å spre budskapet ditt på. Foldere kan også være smarte å ha med på messer eller stå i resepsjonen i virksomheten din.

Klistremerker

Ønsker du å gjøre budskapet ditt synlig i gatebildet? Våre klistremerker er kanskje den gatereklamen, bilreklame eller utsmykking av butikkvinduet du trenger for å skille deg ut i forhold til mengden

Skriveblokker

Alle virksomheter trenger notatblokker – og hvis de skal være tilpasset virksomhetens profil bør de ha virksomhetens logo, slogan eller noe helt annet som både medarbeidere og kunder enten allerede forbinder med, eller helst skal forbinde med, virksomheten din fremover.

Uansett om din banner
skal brukes på byggeplassen, scenen, til russefeiring eller messestanden, har vi den riktige løsningen.

Uansett om din banner
skal brukes på byggeplassen, scenen, til russefeiring eller messestanden, har vi den riktige løsningen.

Etiketter i kasser

Klistremerker på ark i etikettesker gjør det enkelt å sette etiketter på produktene dine. Hver eske inneholder 200 A4-ark med etiketter på. 

Brev/printer/faktura papir

En virksomhets brevpapir, designet med firmaets logo eller slogan, er et viktig profileringsverktøy.

Flyers

Flygeblad, eller løsblad som de også kalles, er et enkelt stykke papir med trykk på enten den ene eller begge sider. 

Beachflagg

Beachflagg med ditt trykk bringer budskapet ditt ned i kundenes øynehøyde, både ute og inne. I motsetning til vanlige flagg som henges opp i flaggstangen, står beachflagg nede på bakken hvor kunden kan komme tett på budskapet.

Flaggene er robuste og tåler vind – og budskapet er enkelt å skifte ut hvis det f.eks. skal kjøres en ny kampanje.

Nå har du sett våre varegrupper. Ta gjerne kontakt på e-post for spørsmål eller videre dialog om leveranser / handel også om varer du ikke fant her. Vi har et stort nettverk av leverandører. Du kan også levere digitale filer via eposten Vi skal gjøre vårt ytterste for å gi deg en positiv handel!

×
×

Handlekurv